Gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen

LOKEREN. Lokeren heeft sinds kort twee oplaadpunten voor elektrische fietsen: één op de Groentemarkt aan de ingang van het stadhuis en één rechtover Infopunt Toerisme op de Markt. Op elke oplaadpaal zijn vier stopcontacten zodat er acht fietsen tegelijk kunnen opgeladen worden. Het initiatief van het Infopunt Toerisme komt er op tijd, nu elektrische fietsen steeds vaker opduiken in de durmestad. De fiets opladen kan bovendien gratis. 

Naast de twee oplaadpunten in de stad, zijn er in de regio ook een achttal privébedrijven die een oplaadpunt aanbieden, zoals Tennisclub Reinaert, B&B De Pastorie en Fietsen Mobibikes. De volledige lijst is terug te vinden op fietsoplaadpunten.be. Wie geen elektrische fiets heeft, maar die graag eens wil proberen, kan er eentje huren bij Mobibikes of het fietspunt. (mb)

 

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Altijd al eens willen proberen of een elektrische fiets iets voor u is? Zaterdagnamiddag kan het op het Grote Markt van Sint-Niklaas. LM Oost-Vlaanderen stelt van 14 tot 17 uur een...