Winkelierster betrapt inbrekers op heterdaad

BEVEREN. Inbrekers en dieven waren de afgelopen dagen zeer aktief in groot-Beveren. Op 10 februari werd rond 21.15 uur langs een raam ingebroken in een woning in de Vuurdoornstraat. Er werden 2 gsm?s een fles amaretto, 1 vrouwenblouse en een 20 tal cd?s gestolen.
In de nacht van 10 op 11 februari werd de eigenares van een kruidenierswinkel wakker van de deurbel. Twee daders braken de deur van de winkel met een koevoet open. De eigenares betrapte de daders op heterdaad. Ze nam ??n van de daders vast, doch deze kon zich losrukken. Beide daders zijn gevlucht. De inbrekers hadden reeds sigaretten gestolen, maar lieten hun buit achter.

Op 11 februari is rond 10.00 uur in de Alf. Van Puymbroecklaan een inbraak vastgesteld in de voetbalkantine. De deur werd opengebroken en er is enkel wat snoepgoed en drank verdwenen. Een uur later werd een inbraak vastgesteld in een woning in de Kattestraat. De bewoners waren met vakantie. De ruit van een raam aan de achterzijde van de woning werd ingegooid met een tuinornament. Er zijn juwelen en geld gestolen.
?s Avonds werd rond 18u30 in een woning in de Vendoornstraat getracht in te breken. De daders hebben gepoogd de schuifdeur aan de achterzijde van de woning open te breken.