Oost-Vlaams huwelijksgeschenk voor Valentijn

OOST-VLAANDEREN. Het Promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten heeft het initiatief genomen om ter gelegenheid van Valentijn aan kersverse paren ene bijzonder huwelijksgeschenk te geven. Er moet wel een ritje naar Gent voor gemaakt worden.
Wie op vrijdag 11 of zaterdag 12 februari 2005 in het huwelijksbootje stapt, kan zich in het Groot Vleeshuis, Promotiecentrum voor Oost-Vlaamse streekproducten aan de Groentenmarkt te Gent, laten verwennen. Het penshuisje aan het Groot Vleeshuis is voor Valentijn in een heus liefdesnestje omgetoverd. Daar wordt in het Middeleeuwse kader een digitale trouwfoto van het kersverse paar genomen en ter plaatse afgedrukt. Bovendien toasten de jonggehuwden met een aangeboden Oost-Vlaams drankje op deze heuglijke dag. De bruid wordt in de bloemetjes gezet met de betoverende Oost-Vlaamse azalea, terwijl de bruidegom een delicatesse van Oost-Vlaamse Guylian harten-pralines wordt aangeboden. Ook de begeleidende familie en vrienden zijn er welkom.
Mevrouw Kris Verhofstede noemt het nu al unieke momenten. Het trouwboekje mag natuurlijk niet vergeten worden. Voor inlichtingen: tel: 09/223.23.24 en fax 09/223.23.22 of e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (F)