Nieuwe infogids komt er aan

KRUIBEKE. Vanaf 16 november zal de nieuwe informatiegids van gemeente en het OCMW worden verspreid. In deze nieuwe gids vindt men alle nuttige informatie over het bestuur, de diensten en de dienstverlening die de gemeente en het OCMW van Kruibeke de inwoners aanbieden.
De gids bevat ook heel wat nuttige contactgegevens van lokale hulpverleners, handelaars en diensten. Het is dus best van hem thuis te bewaren en men alle info direct bij de hand heeft. Hij is ook onmiddellijk te herkennen omdat de cover in  het teken staat van het Mercatorjaar 2012. Mercator en zijn wereldbol is de blikvanger.

Deze nieuwste editie zal ook permanent online raadpleegbaar zijn via de gemeentelijke website kruibeke.be en via inforegio.be/kruibeke.
Wie ten laatste op maandag 29 november nog geen gids ontvangen heeft, moet rekenen dat er bij De Post iets fout gelopen is. Maar geen probleem, er kan altijd een exemplaar worden bekomen bij de onthaaldienst van de gemeente of het OCMW tijdens de openingsuren. (r.d.)

 

 

Lees ook:

TEMSE. De gemeente Temse werkt volop aan de uitgaven van de gemeentegids 2012. De gids krijgt naast algemene informatie over de gemeentediensten ook een lijst van zelfstandige ondernemers in de...

BEVEREN. Elke inwoner van Beveren heeft dit weekend de nieuwe gemeentegids in de bus gekregen. De vorige gids dateerde van 2007 en sindsdien is de dienstverlening van de gemeente fors uitgebreid en...