Inge Brocken doet een gooi naar 'Plus Model 2010 - 2011'

BEVEREN. Inge Brocken, die in de zomer een modezaak opende in de Pastoor Steenssensstraat, behoort op 10 november bij de finalisten voor de verkiezing voor het Plus Model 2010 - 2011, welke in Mol plaatsvindt. Plus models is een modellenwedstrijd waaraan men kan deelnemen vanaf maatje 42. Een maatje meer dus.

Waarom neemt ze deel? "Wel, België staat in vergelijking met andere landen nog echt in de kinderschoenen betreft mode en aandacht voor dames met de nodige vormen. Hoog tijd dus om daar iets aan te doen.", zegt ze. "Deze verkiezing is dan ook een sterk initiatief om deze boeiende wereld een beetje dichter bij de mensen te brengen. Ik hoop dat ik daar dan ook mijn steentje kan in bijdragen." In haar modezaak Derousseaux Grande gaat het ook voor kleding van dames die een maatje meer hebben. Nu al blijkt het een succes te zijn. Nu wil ze het ook waarmaken als model.

Mensen uit de Wase regio kunnen haar ook een duwtje geven in de richting van de overwinning door een eenvoudig sms’je te sturen: gewoon plus 15 naar 6687 zenden. Via missitems.be kan u eveneens gratis deelnemen aan de poll voor plus models. (Rolf Duchamps)