Parking aan de OC De Boerenpoort

Image
Huidige parking nabij de Boerenpoort en de kapel.
MELSELE. Het Ontmoetingscentrum Boerenpoort krijgt regelmatig heel wat bezoekers. Daarom dat er ook nodige parkeerplaatsen moeten voorzien worden. De gemeente gaat nu zorgen dat er bijkomende plaatsen zullen komen en heeft die voorzien in het BPA Haegemolen dat vlakbij ligt. De nodige gronden zijn er voor aangekocht.

Maar het probleem is dat die parking dan langs de overkant van de N70 zal liggen en bezoekers die gevaarlijke weg zullen moeten oversteken. Bovendien vond Bruno Stevenheydens (VL.B.) dat deze parking het uitzicht naast de Molenbeekvallei zal verstoren.

Omdat het een vrij omvangrijk werk wordt zal een ontwerper worden aangesteld en een lastenboek opgemaakt. Er is daar een geraamde uitgave aan verbonden van 23.750 euro. Het voorziene krediet voor heel het werk staat op 250.000 euro. (r.d.)

 

 

 

Lees ook:

BEVEREN. Nadat corona in het voorjaar een stokje stak voor de tentoonstelling ‘Beveren omarmt Mongolië’, is de tentoonstelling zaterdag geopend in OC Boerenpoort in Melsele. Aanleiding voor de...

MELSELE. De gemeente Beveren gaat samen met Trage Wegen vzw alle trage wegen in Melsele in kaart brengen en inventariseren. Daarvoor vraagt de gemeente hulp van de inwoners. Wie veel trage wegen in...