Meer waterleiding in Melsele

MELSELE. Het Bijzonder Plan van Aanleg Haegemolen heeft in Melsele reeds grote aandacht gekregen omdat het vlak in het centrum is gelegen en heel wat woonmogelijkheden biedt. Binnen dat BPA zal op de hoek van de Spoorweglaan en de Grote Baan nog een verkaveling worden gerealiseerd. De notarissen Pien en Lesseliers zijn doorvoor gevolmachtigd  voor familie De Ryck.

Het wegtracé werd al in juni 2009 goedgekeurd en nu heeft de Vlaamse Maatschappij voor watervoorziening een ontwerp voorgelegd van de waterleiding in deze verkaveling. Er komt 528 meter leiding bij. De kosten zijn voor de verkavelaar.

Tussen de Pauwstraat - Kersenlaan - Mispellaan en Molenbeekweg wil de Waasse Bouw- en Immobiliëncentrale Zwijndrecht, het binnengebied verkavelen. Er komen 40 bouwkavels. Het wegtracé is al in december 2009 goedgekeurd. Nu wordt aan de uitbreiding van het waterleidingsnet gedacht. De VMW zal een netuitbreiding van 634 meter realiseren. De kosten zijn integraal ten laste van de verkavelaar. (r.d.)

 

 

Lees ook:

MELSELE. Gisteren hadden een paar honderd gezinnen geen stromend water. Oorzaak van het ongemak was een breuk in de toevoerleiding in de Grote Baan, ter hoogte van huisnummer 247 aan de hoek met de...