Wegenwerken in Smoustraat kunnen starten

SINT-GILLIS-WAAS. De problemen met betrekking tot de woning op hoek Sint-Niklaasstraat - Smoutstraat zijn opgelost.  Hierdoor kunnen de wegen- en rioleringswerken in de Smoutstraat starten. De start van de werken is voorzien op maandag 25 oktober 2004 en zullen ongeveer 40 werkdagen duren.
Het wegdek tussen de nrs. 1 en 23 zal volledig opgebroken worden. Gedurende de werken zijn er omleidingen voorzien.
De Smoutstraat zal naargelang de stand van de werken kunnen bereikt worden langs de Sint-Niklaasstraat en langs Laarstraat en Zijpstraat.
Omwille van de zeer beperkte breedte van de rijbaan achteraan in de Smoutstraat is verkeer in dubbele richting niet mogelijk.
De Smoutstraat, tussen Blauwestaakweg (ruilverkavelingsweg) en Zijpstraat, is slechts toegankelijk vanuit de Zijpstraat. De Blauwestaakweg wordt opengesteld voor alle verkeer, uitsluitend in de richting van Smoutstraat naar Laarstraat.
Ook in de Sint-Niklaasstraat zullen er werken plaatsvinden. De riolering van Smoutstraat en Doornstraat wordt met elkaar verbonden. Hiervoor zal het wegdek in de Sint-Niklaasstraat, tussen Smoutstraat en Doornstraat, volledig opgebroken worden.  Wanneer deze werken starten, is nog niet bekend. (mb)