Waar blijft de nieuwsbrief?

Image
In de loop van 2010 zal de elektronische nieuwsbrief van Stekene geaktiveerd worden.
STEKENE. Wie zich inschrijft in de elektronische nieuwsbrief van de gemeente Stekene krijgt netjes een bevestigingsmail maar daarna is het volgens gemeenteraadslid Christophe Creve (sp.a) afgelopen. "De nieuwsbrief wordt tot hiertoe niet gebruikt. Dat betekent dat  de 66 ingeschreven gebruikers nooit via dit kanaal geïnformeerd werden.", laat Creve weten. "Wij veronderstellen dat wanneer wordt ingeschreven op deze nieuwsbrief, dat telkens wanneer er een nieuw bericht op deze website verschijnt, de geïnteresseerde burger een email krijgt met de recente berichtgeving."

Navraag bij de gemeente leert ons dat de nieuwsbrief nog in een ontwerpfase zit. "Eigenlijk zou het nog niet mogelijk mogen zijn om in te schrijven in onze nieuwsbrief", reageert gemeentescretaris Dirk De Vetter. Dan vermoeden we een klein foutje want het blijft wel degelijk mogelijk om in te schrijven op de nieuwsbrief. Daarbij is er keuze uit berichten voor sport, cultuur of bibliotheek.

In de loop van 2010 moet de elektronische nieuwsbrief van Stekene aktief worden. (mb)

 

 

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Muziekwinkel Key Music excuseert zich voor haar nieuwsbrief van afgelopen vrijdag. Daarin het bedrijf gemeld dat de Nederlandse vestigingen wel op zaterdag open zijn. Dat zorgde ervoor...