Stella Artois zoekt biertapper in Haasdonk

Image
De uitbater van Café Brigand uit Haasdonk wil Belgisch Kampioen Biertappen worden.

HAASDONK. Biermerk Stella Artois is voor de 13de editie van de ‘Stella Artois World Draught Master’ opnieuw op zoek naar een meestertapper. Wie volgens het biermerk het best bier kan tappen, zal ons land mogen vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap Biertappen in New York. De zoektocht brengt de huidig wereldkampioen biertappen Tommy Goukens naar Haasdonk.

Stella Artois gaat op zoek naar diegene die een perfecte frisse Stella Artois kan serveren, volgens het 'schenkritueel in 9 stappen'. In aanloop van het Belgisch Kampioenschap Biertappen om 28 september, trekt huidig Belgisch én Wereldkampioen Biertappen Tommy Goukens door het land om kandidaten in spe te motiveren en hun kennis te testen. Tegelijk leert Tommy geïnteresseerden biertappen volgens het schenkritueel in 9 stappen.

Op zaterdag 12 september houdt de Stella Artois-ploeg met Goukens halt in café Brigand aan het Pastoor Verwilghenplein 7 in Haasdonk. (mb)

 

 

Lees ook:

REGIO. De vijftiende editie van de Stella Artois World Draught Master is gestart. Vraag is: levert onze provincie de opvolgeer van Keith Cuveele,  Belgisch Kampioen Biertappen 2010? Cuveele...

Luc Van Steelandt van café Brigand tapt een pint volgens de regels van de kunst. HAASDONK. Biermerk Stella Artois is voor de ‘Stella Artois World Draught Master’ opnieuw op zoek naar een...