Beloftevolle bands op baseballrock

Image
Two Fifty Three bracht erg gesmaakte bluesrock.
TEMSE. Afgelopen vrijdag 4 september werd in Temse de eerste editie van Baseballrock georganiseerd. Met meer dan 200 muziekliefhebbers kon Baseballrock op meer bezoekers rekenen dan was gehoopt. De eerste groep die het podium beklom was Influence. Zij brachten covers van onder andere Metallica en AC/DC. Nadien was het de beurt aan Waste Paper, dat met een geslaagde act vooral eigen nummers bracht. Lost Flight kon al op meer toeschouwers rekenen. Het publiek kon hun verie van Kryptonite, geschreven door 3 Doors Down, heel erg smaken en liet de hoofdjes stevig headbangen. 

Na al het rockgeweld zorgde de bluesrock van Two-Fifty-Three voor een welgekome afwisseling.. Met enkele knappe covers wisten ze de zaal in beweging te zetten. Om half elf begon dan Unpayable. De groep was deze zomer op verschillende podia te zien en ook in thuisbasis Temse kregen ze de zaal moeiteloos mee. De opbouwende rock sloeg aan en de groep mocht zelfs terugkomen om te bissen. Na Unpayable was het dan eindelijk zo ver. De grote naam op de affiche: Mid Air Collision. De waaslanders kenden een zware dag want het was hun 3de optreden in nog geen 4 uur tijd maar dat deerde hen niet. Met volle overgave speelde ze hun nummers, krachtig en met veel pit. Tijdens het optreden leek feedback de sfeer te verstoren, maar professioneel als ze waren loste zanger Nico Van Driessche en zijn achterban dit perfect op.

Tot 3 uur was het dan de beurt aan DJ Blaatorz. Oude en nieuwe nummers wisselden elkaar goed af en hielden de meeste mensen tot ruim 2 uur aan het dansen.

Image
Influence opende de eerste editie van Baseballrock.
 

Een beloftevolle affiche en een beloftevolle start voor het jonge festival. De organisatie maakt alvast een afspraak op zaterdag 11 september 2010 voor de tweede editie van Baseballrock. (mb)

 

 

Lees ook:

STEENDORP. De zomer van 2010 is duidelijk de zomer van de rockfestivals in de Temsese deelgemeente Steendorp. Na Deistelrock en het Rock- en Showfest mag zaterdag de tweede editie van Baseball de...