Nieuwe website promoot winkelen in Sint-Niklaas

Image
De website winkeleninsintniklaas.be wil dé portaalsite van de stad worden met een volledig overzicht van alle winkels van Sint-Niklaas.
SINT-NIKLAAS. Gisteravond zijn de bekende terrasjesdagen in de binnenstad van Sint-Niklaas gestart. De terrasjesdagen zijn al enkele jaren de perfecte aanloop naar de solden en trekken heel wat volk naar de ballonstad. Van vandaag tot en met maandag 29 juni worden heel wat terrasjeskortingen gegeven. Maar er is meer: het centrummanagement heeft ook een nieuwe website en winkeltas ontwikkeld. 

De stad Sint-Niklaas doet via het Centrummanagement heel wat moeite om winkelen in de binnenstad te promoten. Zo is het aanbod geschenkbonnen van het Verrassend Winkelhart uitgebreid. Zo zijn er nu geschenkbonnen van 10, 15 en 50 euro verkrijgbaar bij de drie verkooppunten: de dienst Toerisme, de infobalie van het stadhuis en de Salons voor Schone Kunsten.

Sinds kort is de website winkeleninsintniklaas.be online. Momenteel is de site nog complementair met de winkelpagina van de site van de stad. Maar het is de bedoeling om uit te groeien tot een portaalsite van alle winkels van de stad. 

Centrummanagement viert de lancering van de website met een trendy, herbruikbare winkeltas van 40cm op 30 cm met sfeerbeelden van de stad. De tas is verkrijgbaar bij winkeliers die lid zijn van het centrummanagement. (mb)

 

 

Lees ook:

SINT-NIKLAAS. Einde deze week wordt de Grote Markt van Sint-Niklaas bezet door een zestal beachvolleybalvelden. Het is de vierde keer dat de hoofdplaats van het Waasland een kleine week wordt...

SINT-NIKLAAS. Eind juni bezochten heel wat inwoners van Diest de terrasjesdagen in Sint-Niklaas. Op zaterdag 19 september organiseert de stad Sint-Niklaas een tegenbezoek aan de Vlaams-Brabantse...

Vanaf donderdagavond 25 juni zomert Sint-Niklaas met de terrasjesdagen.SINT-NIKLAAS. De grote zomervakantie, de periode dat iedereen geniet van een welverdiende vakantie, begint in Sint-Niklaas met...