Inbrekers blijven actief in Groot-Beveren

Er gaat bijna geen dag voorbij of de politie van Beveren wordt geconfronteerd met inbraken in woningen of in autos'. Op maandag 9 augustus waren de inbrekers weer op pad. 's Nachts om 3.15u werd geprobeerd binnen te breken in een woning in de Peperdam te Vrasene. Een klikraam werd gepoogd om te openen maar het viel en het glas brak. Dat geluid was er blijkbaar te veel aan en de dieven sloegen op de vlucht.

Maar Vrasene bleef het bezoek krijgen van duistere figuren want rond 9u werd er in de Kerrkstraat ingebroken in een voertuig. Het slot van het rechterportier werden opengebroken . De auto-cd-speler werd er uitgehaald en daarmee gingen de dieven aan de haal.
Rond 20.45u maandagavond dan, werd er in de Kouterstraat een inbraak vastgesteld in een woning. De daders braken langs de achterzijde een raam open. Alle vertrekken werden doorzocht maar wat de buit precies is, kon niet worden vastgetseld omdat de bewoners met vakantie zijn.
Tenslotte stelde de eigenaar van een Mercedes in de Albert Panisstraat te Beveren, rond 9u vast dat zijn wagen was gestolen. Die stond in de straat geparkeerd. (fvdv)