Uitgestelde wedstrijden Beveren Lions

BEVEREN. Ook in sportmiddens wordt vakantie genomen. De Beverse baseball en softballvereniging Beveren Lions had de voorbije twee weken enkel een uitgestelde wedstrijd bij de jeugd en de start van de nacompetitie bij de softbal dames op de agenda. 

De jeugd moest het opnemen tegen Namen. Deze kadettenploeg had het moeilijk tegen een ervaren Waalse formatie. Toch mocht coach Tim Geys enkele mooie acties bewonderen. Vooral hit van Brain Otto, Duncan De Kerf en Cobe Schmitt die naast een hit ook een homerun sloeg. 6-22 was toch een ietwat overdreven score voor deze kadetten.

De softbal dames hadden in de voorbije weken twee confrontaties. Chicaboo’s en Seraing kwamen naar Beveren en moesten proberen om de punten mee op verplaatsing te nemen.  Bij Chicaboo’s lukte het gedeeltelijk. Sara De Graeve kon niet voorkomen dat de bezoekers van bij de start een voorsprong namen, waarop Beveren geen oplossing kon vinden. Met een 2-5 eindstand waren toch de mooie hits van Tessa Kips en Jessie Heylen de moeite waard.

In de tweee wedstrijd liet Beveren met Joyce Verhulst op de plaat geen spaander heel van de tegenstander. Kim Streux, Sara De Graeve, Joyce Verhulst, Tessa Kips, Jessie Heylen, Anneleen Veekens, Britt Voorhelst, Joke De Rycke en Evi De Nys waren allen goed voor de 8-1 eindstand.

Tegen Seraing ging het moeiteloos in beide wedstrijden. Een zwakke pitching van de bezoekers en een sterke thuisploeg lieten in minder dan één uur de bordjes op 16-0 plaatsen. Vooral de homerun van Sara De Graeve was na enkele hits van haar medespeelsters het mooiste. In de tweede wedstrijd bijna een gelijkaardig scenario.  Alles liep vlot en toch liet Beveren de bezoekers een eer reddend punt maken. Hulpcoach Kitty Pauwels was in haar nopjes dat ook deze wedstrijd eervol gewonnen werd met 8-1.

 

Lees ook:

Winst en verlies voor seniors Beveren Lions

BEVEREN.  De seniors van Beveren Lions kregen op zaterdag 21 juli de collega’s van Merchtem op bezoek voor twee wedstrijden. Merchtem, tweede in de rangschikking, opende de score. Beveren kon net...

Beveren Lions trokken aan het kortste eind

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions speelde zondag twee wedstrijden tegen Gent. De eerste wedstrijd was, ondanks een 0-7-verlies, aangenaam om te volgen. Enkel aan slag kon Beveren niets...

Kampioen Hoboken Pioneers op bezoek in Beveren

BEVEREN. Beveren Lions ontvingen afgelopen weekend Hoboken Pioneers. Het ging om het laatste competitieweekend in 1BB. De eindranking was al gekend en Hoboken Pioneers kwam als kampioen naar Beveren. 

Geslaagd weekend dames Beveren Lions

BEVEREN. De damesploeg van Beveren Lions heeft er een geslaagd weekend op zitten. De dames wonnen hun twee wedstrijden op Borgerhout met 3-15 en 0-11. 

Kadetten Beveren Lions herpakken zich

BEVEREN. De kadetten hebben zich terug herpakt, na het vorige verlies tegen Brussels. Afgelopen weekend namen ze revanche tegen hetzelfde team en lieten geen spaander heel van hun tegenstander. Drew Van...

Beveren Lions opnieuw tegen Brussels Kangaroos

BEVEREN. In eerdere confrontaties met Brussels Kangaroos won Beveren Lions 4 van de 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag was de laatste double header tegen de Brusselaars op hun kunstgrasveld, wat...