Medailles voor Atletica op Belgisch Kampioenschap Sports Aerobics en Fitness 2017

SINT-NIKLAAS. De meisjes van Sports Aerobics Club Atletica uit Sint-Niklaas hebben op zaterdag 11 maart hun talent bewezen op het Belgisch Kampioenschap Sports Aerobics en Fitness 2017. De meisjes keerden met verschillende medailles terug naar huis.

Bij de recreanten won Janne Van Bockhoven in de categorie 'solo dames miniemen' zilver. Bij de cadetten werd Lauren Egghe werd vice-Belgisch kampioen (zilver) en Luca Beeckmans behaalde een bronzen medaille. Ook Femke Vergucht deed het goed met een zesde plaats gevolgd door Lore met een vijfde plaats. 

Bij de junioren eindigde Maïté Pots met een bronzen medaille op het podium. Stefanie Batens eindigde vijfde, Lieze De Saegher zesde. Jasmine Laureys en Jolien Borsten werden Belgisch kampioen in de categorie duo senioren, eveneens als Lena Bracqué bij de solo dames senioren.

In de A-competitie haalde Femke De Meirleir na een harde strijd net niet het podium met een vierde plaats.

Het Atletica Policegirls-team (Evelien en Fiona Lemmens, Jolien Borsten, Jasmine Laureys en Valerie Teugels) werd Belgisch kampioen en keerde met een mooie beker terug.

Deze mooie resultaten betekenen niet dat de atleten op hun lauweren gaan rusten. Volgende week starten ze met een nieuw programma trainingen. (mb)

 

Lees ook:

Gezinsbond organiseert Puzzelkampioenschap 2022

OOST-VLAANDEREN. Zaterdag is het allereerste Puzzelkampioenschap van de Gezinsbond gestart. Deelnemers moeten in teams van 3 of 4 personen in een half uur tijd een puzzel van 500 stukjes leggen. De...