ERIMA officiële kledingsponsor Veranda’s Willems - Crelan - Charles Pro Cycling Team

WIELRENNEN. Sinds 1 januari 2017 is het Multi-Teamsportmerk ERIMA officieel kledingpartner van het Veranda’s Willems - Crelan - Charles Pro Cycling Team. ERIMA-directeur België Kristof Cloostermans en Nick Nuyens, die zelf op een succesvolle wielercarrière kan terug blikken, bekrachtigen de samenwerking.

Dankzij de samenwerking met ERIMA kan de wielerploeg rekenen op een totaalpakket, van kleding tot tassen, accessoires en reiskoffers. Voor de aankleding van het team is gekozen voor de Razor Line 2.0 in zwart/wit.  Deze lijn voldoet aan de strenge technische eisen van de renners en de mechaniekers.  Stukken uit de Outdoor Basics-lijn, de Basic hoodie, laptoptas, travel pack, reiskoffer en diverse andere praktische artikelen vervolledigen het assortiment. 

"Wij zijn als ERIMA-België zeer trots deel te kunnen uitmaken van dit topteam binnen één van de populairste Belgische topsporten. Onder het bekende ERIMA-motto: 'Get together and win' verheugen wij ons alvast op de vele overwinningen van het Veranda’s Willems-Crelan-Charles Pro Cycling Team", aldus Kristof Cloostermans, directeur ERIMA-België. (mb)