Friends-reünie op dinsdag 1 juni 2021 te zien op Play4 en Streamz

MEDIA. Het is eindelijk zover: de reünie van de Friends-cast. Na 15 jaar keren Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer terug naar de set van het iconische Stage 24 in Burbank, Hollywood voor een uitgebreide reünie met gastheer James Corden. In ‘The one where they get back together’, zoals de special heet, blikken ze terug op de tien seizoenen die van de hitserie werden gemaakt. 

In de special leest de cast samen scenario’s, testen ze elkaars geheugen met een quiz en delen ze geheimen vanop de set. Daar verschijnt ook een modeshow, met een special appearance van The Christmas Armadillo en bespreken ze de vraag: "Were they on a break".  Ook oude bekenden als Maggie Wheeler (Janice), Tom Selleck (Richard), Elliott Gould, Reese Witherspoon en James Michael Tyler (Gunther) komen langs. 

De eerste aflevering van Friends werd op 22 september 1994 uitgezonden. De serie stopte na 10 seizoenen en 236 afleveringen. De special is vanaf dinsdag 1 juni 2021 beschikbaar in Vlaanderen via Play4 en het platform Streamz. (mb, foto: Play4)

 

Lees ook: