Camille Dhondt krijgt platencontract als verjaardagscadeau

MUZIEK. De Westvlaamse zangeres/actrice Camille Dhondt, bekend van haar rol in #LIKEME, werd gisteren, vrijdag 12 juni,  negentien jaar. Net op haar verjaardag tekende ze haar eerste platencontract bij haar nieuwe platenfirma CNR Records. Deze zomer zal ze samen met muziekproducer Regi en manager Niels William aan haar eerste solo-album werken, dat begin volgend jaar zal verschijnen.

"Camille zong al de titelsong in van mijn nieuw album ‘Vergeet De Tijd’. Tijdens de opnames was ik meteen van mijn sokken geblazen. Wat een stem en uitstraling! Zonder twijfel een toptalent. Ik ben dan ook blij dat ik samen met mijn creatief team en met extra steun vanuit onze muziekuitgeverij Tousensemble Publishing met Camille de studio in kan duiken om haar eerste album vorm te geven. Zonder zomeroptredens kan alle tijd en creativiteit naar deze muzikale uitdaging stromen samen met Camille. Ik ben ervan overtuigd dat 2021 zal knallen voor Camille.", aldus een enthousiaste Regi.

"Een talent als Camille verdient zonder twijfel haar plek binnen een ondernemend entertainmentbedrijf als CNR Records. Samen met Regi en haar management zullen we zorgvuldig een succesvol traject uitstippelen om Camille alle tijd en ruimte te geven voor de start van haar muzikale solo-carrière.", vult Tom De Meijer van CNR Records aan. "Ik denk dat er een grote behoefte is aan muziek van eigen bodem en met Camille willen we een verhaal schrijven dat tegelijkertijd herkenbaar en modern is en waarin ze een rolmodel kan zijn voor haar leeftijdsgenoten.", besluit manager William Vaesen van productiehuis Heartmade Media. (mb)

 

Lees ook:

Cultuurregio Waasland uit de startblokken

LOKEREN.  In het Stedelijke Museum van Lokeren is gisteren het officiële startschot gegeven voor Cultuurregio Waasland. Dat is het nieuwe samenwerkingsverband van de tien Wase gemeenten dat is...

Temse zoekt wegspotters

TEMSE. De gemeente Temse, het Regionaal Landschap Schelde-Durme en de Provincie Oost-Vlaanderen zijn op zoek naar wegspotters. Dat zijn wandelaars die minstens vier keer per jaar zelf gekozen trage...