Terug naar wintertijd

REGIO. Vannacht schakelen we opnieuw over van zomer- op wintertijd. Om 3 uur draaien we de klok een uurtje terug en kunnen we dus een uurtje langer slapen. De wintertijd duurt vijf maanden. Op 28 maart 2021 gaat de zomertijd opnieuw in. 

 

Lees meer...

Koninklijke Toneelkring Baudelo zet film 'Sinay 1798' online

SINAAI. De Koninklijke Toneelkring Baudelo uit Sinaai bracht in 2017 het massaspel ‘Sinay 1798’  op de Dries van Sinaai. Dat gebeurde naar aanleiding van 800 jaar Sinaai. Om het spektakel over een woelige periode uit de Wase geschiedenis te laten herleven, stelt Baudeloo de film online beschikbaar op youtube (klik hier). Daar is de film tot en met 26 april te bekijken. (mb)

 

VTM zoekt singles voor nieuw datingprogramma

MEDIA.  Productiehuis DOK1Media is voor een nieuw datingprogramma voor VTM op zoek naar singles.  Singles voor wie ‘Blind getrouwd’ een stap te ver is maar die een blind date wel zien zitten, kunnen zich inschrijven. Kandidaten krijgen op een bijzondere locatie alle tijd om de andere echt te leren kennen.

 

Lees meer...

Vannacht schakelen we over op zomertijd

REGIO. Vannacht schakelen we over op zomertijd. Om 2 uur wordt de klok een uurtje vooruit gedraaid zodat het voortaan ‘s avonds langer licht blijft. Het betekent ook dat we komende nacht een uurtje minder zullen slapen. Tijdens het laatste weekend van oktober keren we terug naar de wintertijd. (mb)

 

Camille Dhondt krijgt platencontract als verjaardagscadeau

MUZIEK. De Westvlaamse zangeres/actrice Camille Dhondt, bekend van haar rol in #LIKEME, werd gisteren, vrijdag 12 juni,  negentien jaar. Net op haar verjaardag tekende ze haar eerste platencontract bij haar nieuwe platenfirma CNR Records. Deze zomer zal ze samen met muziekproducer Regi en manager Niels William aan haar eerste solo-album werken, dat begin volgend jaar zal verschijnen.

 

Lees meer...

Hackers misbruiken Coronavirus

TECHNIEK. In deze coronatijden willen mensen op de hoogte blijven van snel veranderende maatregelen in de hoop de verspreiding van het virus te kunnen indijken. De technische website Techpulse Business schrijft dat hackers handig inspelen op de nood naar informatie. 

 

Lees meer...