Infoavond dakisolatie

SINT-NIKLAAS. Wie interesse heeft om het dak van z'n woning te isoleren, kan op 24 januari terecht in de Ballonzaal van het stadhuis. In het kader van het project “Met gemak isolatie onder elk dak' is er die avond een infoavond over dakisolatie.

Een goed geïsoleerd dak is een eerste stap naar een meer energiezuinige woning. Via het project 'Met gemak isolatie onder elk dak' wordt ingezet op maximale begeleiding voor iedereen die aan de slag wil om het dak van zijn woning te isoleren. Het project omvat een huisbezoek door de Energiesnoeiers van vzw Den Azalee om na te gaan of uw woning wel geschikt is voor dakisolatie, een vrijblijvende offertevraag bij een lokale aannemer, info omtrent premies en tegemoetkomingen,  opvolging van uw dossier,...

De infoavond dakisolatie start op dinsdag 24 januari 2017 om 19.30 uur in de Ballonzaal van het Stadhuis. De verschillende partners lichten op deze avond het dakisolatieproject toe en geven daarnaast de nodige info omtrent bijhorende premies en andere voordelen.

Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie op 24 januari niet vrij is, hoeft niet te panikeren: er zijn nog infoavonden op 18 april en 28 september 2017. Rechtstreeks inschrijven voor het project kan via sint-niklaas.be/dakisolatieproject. (mb)