Nieuwe productiehal voor Umbris

LOKEREN. Umbris, de Belgische fabrikant van lamellendaken, doet het goed. Het aantal opdrachten steeg dit voorjaar met 30% in vergelijking met het voorjaar van 2015. Om aan de toenemende vraag te voldoen heeft het bedrijf haar salesteam uitgebreid en nam het een nieuwe productiehal van 2.500 m² in gebruik.

Umbris is een spinoff van staalconstructeur Mebo Steel en Mebo Construct bvba. Steeds meer architecten doen beroep op de mogelijkheden van Umbris op vlak van totaaloplossingen bij bouw- of renovatieprojecten. Het aantal opdrachten steeds sinds het voorjaar van 2015 met dertig procent. Het bedrijf nam meteen twee nieuwe vertegenwoordigers in dienst. Begin mei volgde nog een uitbreiding: een nieuwe productiehal van 2.500 vierkante meter. Deze hal dient vooral ter ondersteuning van de productie van de Umbris lamellendak constructies. Met deze nieuwe ruimte kan Umbris haar grote troef nog beter uitspelen: maatwerk.  

Umbris

Umbris is de pionier in België van lamellendaken. Exclusief maatwerk en totaalprojecten zijn de paradepaardjes van Umbris, wat volledig aansluit bij de kerngedachte van het zusterbedrijf Mebo. Umbris richt zich zowel op de particuliere als op de B2B-markt. Dankzij een uitgebreid dealernetwerk is dit 100% Belgische bedrijf ook in het buitenland succesvol. De belangrijkste dealers bevinden zich in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland. (mb)